HP 12 – Žbandaj 2

HP 12 Žbandaj

#4 Rok Turk: Zadovoljni z izplenom, zmaga v DP, odlično opravljen posel, žal tokrat za skupno zmago ni šlo ampak useeno dobro opravljena dirka.

#5 Viliam Prodan: Zelp zadovoljni z dirko, imeli smo svoj ritem ob koncu in zadržali skupni podium in pa zmagp v Hrvaškem DP.

#14 Aleks Humar: Sicer bi blo bolje da bi sli včeraj domov ker tole ni več dirkanje, to je makadam, Turčija 2 če mene vprasas.

#12 Tim Novak: Super zadovoljni z dirko, druga zmaga zaporedoma, popolnoma varna izbira zadnji krog, nočne luci, dve rezervi in v Idriji gremo po naslov prvaka.

#16 Jernej Fakin: Super borbe smo imeli, čakmo še Mrevljeta v cilju da vidimo če je dovolj za 2. mesto v DIV2.

#31 Uroš Papež: Super borbe, super dirka in če bi imeli kak kilometer več v avtu bi se lahko bolj borili s fanti spredaj.

#23 Daniele Trani: Super dirka, zadovoljni z avtom in voznjami, takega rezultata si nismo obetali tako da še tolik bolje.

#32 Martin Štucin: Ena najtežjih dirk v moji karieri, dirkanje sam s sabo je res težko ampak se je razpletlo po naših želajh in smo osvojili naslov prvaka v diviziji 1.

#17 Denis Mrevlje: Hude borbe danes z zaostankom, sploh popoldan smo pritisnili na polno in si privozili 2. mesto v diviziji 2 tako super izplen oz te dirke.

Oddaj komentar